Toimipisteet

Stevecon operoimat satamaterminaalit ovat sijoittuneet erinomaisesti niin kotimaan kuin Venäjän päälastivirtojen suhteen ja tarjoavat hyvät yhteydet Suomen maantie- ja rautatieverkostoon. Satamaterminaalimme sijaitsevat Kotkan Mussalossa ja Hietasessa sekä Helsingin Vuosaaressa. Steveco Logistics operoi lisäksi maaliikenneterminaalia Kouvolassa. Tytäryhtiö Oy Saimaa terminals Ab:n kautta Steveco toimii myös Haminan ja Saimaan alueen satamissa.

 

Lappeenranta, Mustola

Mustolan satama on Etelä-Saimaan merkittävä ja monipuolinen tavarasatama Venäjälle johtavan maantien varrella. Mustolan Multimodal -terminaalissa yhdistyy Saimaan liikenne maantie-ja rautatieverkostoon alueen monipuolisimmilla palveluilla.

Oy Saimaa Terminals Ab käsittelee monipuolisella kalustolla metsäteollisuuden tuotteita, bulk-tuotteita, säkkitavaraa sekä projektilasteja.

Käytössämme on vartioitua varastotilaa 8 050 m2 ja varastokatos 1 080 m2. Terminaalin yhteydessä on runsaasti avointa asfaltoitua kenttää sekä aidattu vapaavarastoalue. Varastomme toimii myös tullivarastona.

Mustolassa on seitsemän laivapaikkaa ja 600 m laituria.

Osoitteet

Varasto:

Lastaajanväylä 22
53420 Lappeenranta

Toimisto:

Itäinen Kanavatie 2
53420 Lappeenranta

Palvelut

  • ahtaus
  • varastointi
  • huolinta- ja tullauspalvelut
  • laivanselvitys
  • tulliterminaalipalvelut

Ota yhteyttä

Tuotantojohtaja, Oy Saimaa Terminals Ab

Hannu Kaipainen
Puh. +358 50 3270 341

hannu.kaipainen @ sterm.fi

Operatiivinen päällikkö, Steveco Logistics

Pauliina Lindholm
Puh. +358 44 2323 650

pauliina.lindholm @ steveco.fi

Myynnin yhteystiedot »