Aidosti saumaton palvelukokonaisuus

Steveco on Suomen suurin ahtaus- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut täyden palvelun logistiikkatalo. Siksi voimmekin sanoa, että meiltä saa aidosti kokonaisvaltaisen logistiikkapalvelun kaikkiin tarpeisiin. Tutustu ja kysy lisää, järjestämme tarvitsemanne palvelut nopeasti ja varmasti.

 

Reitillä on väliä

Turvallisuus ja luotettavuus ovat avaintekijöitä kuljetusreittiä valittaessa. Reitti Suomen ja Steveco Logisticsin kautta on näitä molempia. Stevecon turvallisuudesta on myös todisteena AEOF-todistus. Talviset olosuhteetkaan eivät heikennä Suomen reitin luotettavuutta. Logistisesti olemme hyvin sijoittunut Suomen vienti-, tuonti- ja transito-liikenteeseen nähden.

Huolinta ja kuljetukset

Steveco Logisticsin huolintapalveluista löytyvät kaikki huolintaan ja tulli-ilmoittamiseen liittyvät palvelut. Kokemuksemme ja asiantuntemuksemme tullimenettelyistä ja logistiikasta takaa sujuvat ja luotettavat ratkaisut asiakkaillemme.

Hoidamme merikuljetukset maailmanlaajuisesti kattavan yhteistyöverkostomme avulla, konteissa tai break bulkina. Saat kauttamme kansainväliset maantie-, rautatie- ja lentorahdit sekä niihin liittyvät palvelut. Projektikuljetukset ovat myös osa palvelukonseptiamme.


Tullauspalvelut

Tullauspalvelumme kattavat kaikki yleisimmät tuonnin ja viennin tulli-ilmoitukset. Teemme asiakkaan puolesta sähköisiä tulli-ilmoituksia kaikkiin tullitoimipaikkoihin Suomessa sekä yhteistyökumppanien kautta myös Euroopassa. Tullauspalveluitamme ovat mm. toimeksiantoon liittyvien asiakirjojen laatiminen ja tavaran tariffointi sekä EU:n sisäkaupan Intrastat-tilastoilmoittaminen.

Annamme asiantuntemuksemme asiakkaan käyttöön myös tarjoamalla asiakaskohtaista neuvontaa tulliasioissa, avustamme mm. lupahakemuksissa ja erityismenettelyissä tai hoidamme hakemusten käsittelyn kokonaan asiakkaan puolesta.


Tavarankäsittely- ja varastointipalvelut

Tarjoamme tavarankäsittely- ja varastointipalveluita kattavasti omissa terminaaleissamme Kotkassa, Haminassa, Kouvolassa, Lappeenrannassa ja Helsingissä sekä yhteistyöverkostomme kautta myös muualla Suomessa. Hoidamme tullivarastoinnin, lastinkäsittelypalvelut sekä konttien osalta myös vaarallisten aineiden ja lämpösäädellyn varastoinnin.