Digitaaliset palvelut

Tutustu digitaalisiin palveluihimme tai siirry itse palveluun oheisen listauksen kautta. Kehitämme jatkuvasti uusia sähköisiä palvelumuotoja entistä jouhevamman kanssakäymisen mahdollistamiseksi.

 

Tutustu tietosuojaselosteeseen

TASS

‍Truck Appointment System

TASS-varausjärjestelmä on käytössä Hietasessa, Mussalossa sekä Saimaa Terminalsilla Haminassa.

Järjestelmästä täytyy varata em. paikoissa autokäynneille purkaus- ja lastatausaikoja.

Tarkemmat ohjeet liitteenä.

Avaa TASS

Ohje

Truck Check In

Mussalon Merituulessa ja Vuosaaren Porttitalossa sijaitsevat kioskisovellukset, joilla rekkakuskit voivat itse tehdä konttikeikat autoilleen ennen sisäänajoa satama-alueen kautta terminaaliin.

Itsepalvelukioskin käyttö ei vaadi eritystä laitteistoa, mutta yksikön ennakkotiedot on oltava toimitettuna Stevecolle, joko EDI-rahtikirjalla tai eWaybill-sovelluksen kautta.

Palvelukuvaus

Truck check In -käyttöohjeet

suomi

englanti

venäjä

viro

Aviso

Aviso on huolitsijoille suunnattu web-palvelu, josta saa tietoa tuonti- ja vientiyksiköiden (kontit, semitrailerit) satamakäsittelyn tilasta. Käyttämällä Avisoa huolitsija saa tietoja huolinnassaan olevien yksiköiden liikkeistä suoraan omalle selaimelleen reaaliajassa. Aviso tarjoaa mahdollisuuden ajan säästöön vältyttäessä turhilta puhelinsoitoilta ja sähköposteilta yksiköiden käsittelyn tilaa seurattaessa.

Aviso-ilmoittautumislomake

Toimintaohje/viennin terminaali-ilmoituksen antaminen

Video-ohjeistus/terminaali-ilmoituksen antaminen

Truck Check Net

truck check Net on palvelu konttiterminaalissa asioiville kuljetusliikkeille.

truck check Net palvelua käyttämällä voidaan korvata asiointi Mussalon Merituulen tai Vuosaaren Gatehousen palvelutiskillä asioinnilla webissä. Palvelun avulla kuljetusjärjestelijä tai rekkakuski voi kertoa rekan tietyllä käyntikerralla konttiterminaaliin/konttiterminaalista saapuvat/haettavat kontit ja suorittaa niille ns. A-Checkin, joka tekee autolle asianmukaiset kulkuluvat satama- ja terminaalialueelle.

Palvelukuvaus

truck check Net ilmoittautumislomake

eWaybill

eWaybill on palvelu huolinta- ja kuljetusliikkeille. Palvelussa voidaan syöttää etukäteen konttiterminaaliin saapuvien täysien konttien lastitiedot.

eWaybill palvelun käyttäminen mahdollistaa kuljetusliikkeille truck check Net palvelun käyttämisen myös täysien konttien osalta noutopaikoista, jotka eivät toimita sähköisessä muodossa olevaa EDI-rahtikirjaa. Tällöin täysiä kontteja palautettaessa ei tarvitse asioida Mussalon Merituulen tai Vuosaaren Gatehousen palvelutiskillä.

eWaybill käyttöohje (suomi)

Palvelukuvaus

UnitReporting

UnitReporting on palvelu konttivarustamoille ja heidän agenteilleen.

Palvelun avulla konttivarustamot voivat seurata omaa depot stock tilannettaan ja saada reaaliaikaista tietoa omien konttien portti-, lastaus- ja purkutapahtumista.

Move Manager

MoveManager on tarkoitettu satama-alueella konttiterminaalien lähistöllä kontteja purkaville (unstuffing) ja/tai täyttäville (stuffing) asiakkaille. MoveManager korvaa vanhan Extranet sovelluksen.

Palvelun kautta voidaan tilata tyhjiä kontteja täytettäväksi tai täysiä tyhjennystä varten etukäteen varastoon. Käyttämällä MoveManageria vältytään ylimääräisiltä puhelinsoitoilta ja sähköposteilta, sillä palvelu kuittaa tilaukset automaattisesti asiakkaan antamiin sähköpostiosoitteisiin, kun tilauksiin liittyvät siirrot kuitataan tehdyksi.

Sanomalista

Tarjoamme asiakkaillemme vienti-, tuonti, ja konttilikenteen sähköisiä tiedonsiirtopalveluita. Sähköisiin palvelutarpeisiinne vastaa myyntimme. Tarkempia teknisiä kysymyksiä voitte esittää tietohallintoomme, yhteyshenkilö Ari-Pekka Tiainen (p. 044 232 3376).

Sanomalista

Order Checking

Order Checking -sovellus on tarkoitettu Stevecon Helsingin ja Kotkan konttidepoteista luovutettavien tyhjien konttien luovutusviitteiden tarkasteluun.