Aidosti saumaton palvelukokonaisuus

Steveco on Suomen suurin ahtaus- ja logistiikkapalveluihin erikoistunut täyden palvelun logistiikkatalo. Siksi voimmekin sanoa, että meiltä saa aidosti kokonaisvaltaisen logistiikkapalvelun kaikkiin tarpeisiin. Tutustu ja kysy lisää, järjestämme tarvitsemanne palvelut nopeasti ja varmasti.

 

Suomen suurin ahtaaja

Steveco on Suomen suurin ahtaus- ja logistiikka-alan yritys. Meiltä saa kokonaisvaltaiset logistiikkapalvelut yrityksesi tarpeisiin nopeasti ja ammattitaidolla.
Suuri toimija tuo varmuuden. Saat kaikki palvelut yhdestä paikasta ja toimintamallimme takaavat sen, että lastisi on perillä niin kuin on sovittu.
Tuotantoyksikkömme sijaitsevat Helsingin Vuosaaressa, Kotkan Mussalossa sekä Hietasessa, Haminassa ja Saimaan alueen satamissa.

Break Bulk

Olemme yksi Suomen suurimmista break bulk -operaattoreista. Toimimme merisatamissa ja Saimaan alueella sisävesillä.

Projektilastien käsittelyn pääsatamana on Hamina, jossa on riittävä nosturikapasiteetti sekä kenttätilat suurille yksiköille ja määrille. Hyvät fasiliteetit täydentyvät erinomaisella rautatieyhteydellä satamaan sekä lastauslaiturille asti ulottuvilla kiskoilla.

Tarjoamme asiakkaille nyt entistä kokonaisvaltaisempia palvelupaketteja, kuten esimerkiksi lastien kokoaminen useilta asiakkailta ja useammista kohteista tehokkaasti yhteislaivauksiin. Palvelukonseptiin kuuluvat myös break bulk -laivaukset Haminan ja Kotkan satamista suoraan Kaukoidän suuriin satamiin lyhyellä transit-ajalla.


Ota yhteyttä


Kontit

Saat yhdellä sopimuksella käyttöösi kaksi tehokasta, Suomen johtavaa konttiterminaalia Kotkassa ja Helsingissä.

Molemmat tuotantoyksiköt ovat täyden palvelun konttiterminaaleja. Tarjoamme vienti-, tuonti-, transito- sekä depotpalvelut.


Ota yhteyttä


Roro, storo ja lolo

Roro- ja storo- alusasiakkaita palvellaan vankalla kokemuspohjalla ja ammattitaidolla Roro-terminaalissamme Kotkan Hietasessa.

Terminaalissamme on katettua varastotilaa vienti- ja tuontilasteille sekä kenttätilaa suuryksiköille ja projektilasteille.


Ota yhteyttä