Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Organisaatiotiedote

Toimitusjohtajan tehtävät joulukuussa väliaikaisesti vastaanottanut varatoimitusjohtaja Ari-Pekka Saari on nimitetty Steveco Oy:n toimitusjohtajaksi yhtiön hallituksen kokouksessa keskiviikkona 25.1.2023.

- Ari-Pekka Saari aloittaa tehtävässään tilanteessa, jossa yhtiön kannattavuus on heikentynyt. Uskomme hänen tarttuvan tiukasti vaikean ajan haasteisiin ja lähtevän kehittämään yhtiötä entistä vahvemmaksi ja paremmaksi asiakkaita palvelevaksi yritykseksi, sanoo Stevecon hallituksen puheenjohtaja Kari Savolainen.

- Stevecon rooli Suomen johtavana satamaoperaattorina on ainutlaatuinen. Yhtiöllä on pitkä kokemus, teemme korkeaa laatua ja palveluvalikoimamme on laaja. Olemme suomalaisen viennin tuonnin ja logistiikan keskiössä ja jokainen stevecolainen vahvistaa osaltaan kaikkien suomalaisten hyvinvointia ja huoltovarmuutta. Silloin myös vastuumme toimintavarmuudesta ja luotettavasta toimitusketjusta on suuri, sanoo toimitusjohtaja Saari.

- Henkilökohtaisesti Steveco on ollut minulle liki 30 vuoden kasvun matka. Olen innoissani voidessani ottaa toimitusjohtajan tehtävän vastaan ja palvella asiakkaitamme yhdessä osaavan henkilöstömme kanssa. Matkaa jatkamme yhdessä asiakkaitamme herkästi kuunnellen.

- Steveco on investoinut viime vuosina vahvasti uusiin suorituskykyihin varsinkin Kotkan Mussalossa. Konsernissa on hyvät mahdollisuudet kehittää näitä ja muita vahvuuksiaan edelleen. Tässä tarvitaan jokaiselta stevecolaiselta rohkeutta sekä yhteistä panosta, asennetta ja tahtoa. Kaikkea näistä meillä on.

- Yhteistyöllä toteutamme strategiaamme ja Steveco on asiakkaidemme paras kumppani tuottamaan logistiikkayhteydet maailmalle.