Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Fabrizio Ferrarasta Kotkan konttiterminaalin terminaalipäällikkö

Logistiikkainsinööri Fabrizio Ferrara on nimitetty Steveco Oy:n Mussalon konttiterminaalin (KCT) uudeksi terminaalipäälliköksi. Ferrara tuo mukanaan laajan ja monipuolisen kokemuksen alalta, mikä vahvistaa yrityksen asemaa entisestään.

Fabrizio Ferrara on toiminut erilaisissa rooleissa sisältäen tehtäviä myös kansainvälisissä projekteissa, ja hänen osaamisensa sekä energinen persoonansa tekevät hänestä ihanteellisen henkilön johtamaan KCT:n toimintoja. Hänen ammatillinen taustansa kattaa laajasti ahtaustoimialaa, ja hän on tehnyt vaikutuksen tehokkaalla toiminnallaan ja tuloksellisuudellaan. Fabrizio toimii nykyisessä tehtävässään Oy Saimaa Terminals Ab:n työnjohtajana Mussalon yksikössä.

Konttiterminaalien yksikönjohtaja Tapani Tolonen kommentoi nimitystä sanoen: "Olemme erittäin tyytyväisiä saadessamme Fabrizion mukaan tiimiimme. Hänen monipuolinen kokemuksensa, energinen ja positiivinen johtamisensa, sekä vahva sitoutumisensa asiakaspalveluun tuo arvokkaan lisän tiimillemme. Uskomme, että Fabrizio on oikea henkilö johtamaan Mussalon yksikköä menestyksekkäästi."

Fabrizio Ferrara puhuu sujuvasti sekä suomea että italiaa, mikä tulee tehostamaan kommunikaatiota eri sidosryhmien kanssa. Lisäksi hänen vahva englannin kielensä edesauttaa kansainvälistä yhteistyötä ja liiketoimintasuhteita.

Ferrara itse kommentoi nimitystään sanoen: "Olen innostunut ja kiitollinen tästä mahdollisuudesta. Tavoitteenani on edistää yrityksen kasvua ja vahvistaa sen asemaa alalla. Yhdessä tiimini kanssa pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme ensiluokkaista palvelua ja tehokkaita ratkaisuja."

Fabrizio Ferrara aloittaa tehtävässään helmikuussa ja odottaa innolla uusia haasteita ja mahdollisuuksia terminaalitoimintojen kehittämisessä. Steveco Oy toivottaa hänet tervetulleeksi joukkoon hänelle uudessa ja haasteellisessa tehtävässä.