Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Osallistu kalenterikuvakisaan

Markkinointitiimimme on nyt suunnittelemassa vuoden 2025 Stevecon seinäkalenteria. Tällä kertaa kuvitusaihetta pohtiessamme halusimme erityisesti muistaa asiakkaitamme ja tarjota teille mahdollisuuden osallistua kalenterimme luomisprojektiin.

Kalenterimme alkuaikoina, sen kuvitti nyt jo edesmennyt graafikko Erkki Sandberg. Kuvitusaiheet ovat ajan myötä laajentuneet mm. satama- ja logistiikka-aiheisiin, meri- ja luontokuviin ja henkilökuntamme harraste- ja lemmikkieläinkuviin.

Seinäkalenterin painosmäärä on n. 1700 kpl ja se on suosittu niin henkilökuntamme kuin asiakkaidemmekin keskuudessa.

Kuvauskohde voi olla paikka, jossa rentoudut tai joka liittyy yrityksesi toimintaan tai on muuten sinulle merkityksellinen maisema kotikaupungissasi.

Näin osallistut kalenterikuvakisaan

  1. Valitse itsellesi merkityksellinen paikka (jossa rentoudut tai joka liittyy yrityksesi toimintaan tai on sinulle merkityksellinen maisema kotikaupungissasi) ja ota siitä kaunis vaakakuva, jonka haluaisit jakaa muille. Kuvan tulee olla iso ja painokelpoinen. Toivomme kuvia eri vuodenajoilta.
  2. Lähetä kuva meille sähköpostitse 31.7.2024 mennessä osoitteeseen [email protected]. Kerro myös lyhyesti, miksi valitsit juuri tämän kohteen. Otsikoi viestisi ”Kalenterikuva 2025”.
  3. Raatimme valitsee meille tulleista otoksista 12 valokuvaakuvaa, jotka pääsevät vuoden 2025 kalenteriin. Lähetämme pienen kiitoslahjan niille, joiden kuvat päätyvät kalenteriin ja valmiin kalenterin kaikille kuvansa lähettäneille.

Lisätiedot Mia Brunila, [email protected] tai p. 044 2323 558.


Tule mukaan tekemään ensi vuodesta ikimuistoinen!