Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Oppisopimuskoulutukset alkavat

Steveco Oy käynnistää kaksi oppisopimusohjelmaa alkuvuodesta 2023. Koulutuksilla tarjotaan henkilökunnalle mahdollisuus ammatilliseen kehittymiseen ja ammatillisen tutkinnon suorittamiseen sekä lisäksi vahvistaa osaamispääomaa uusien tulevaisuuden osaajien avulla.

Tammikuussa käynnistyvä oppisopimusohjelma on suunnattu työnjohtajille ja työnjohtajaksi pyrkiville. Ohjelman tavoitteena on suorittaa palvelulogistiikan erikoisammattitutkinto.

Maaliskuussa käynnistyvä oppisopimusohjelma on suunnattu ahtaajille ja ahtaajiksi pyrkiville. Ohjelman tavoitteena on suorittaa lastinkäsittelyalan ammattitutkinto.

Oppisopimusohjelmat ovat kehittymispolkuja ammattiin ja niissä opitaan pääsääntöisesti työtä tekemällä yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa. Opiskelijat tulevat työskentelemään oppisopimusohjelman aikana kattavasti erityyppisissä tehtävissä ja terminaaleissa. Ohjelma sisältää myös teoriakoulutusta, josta päävastuu on koulutusyhteistyökumppanillamme, Kotkan-Haminan seudun koulutuskuntayhtymällä, Ekamilla. Koulutusohjelmat kestävät noin 2 vuotta.

Oppissopimusohjelmiin haetaan avoimen haun kautta. Haku työnjohdon ohjelmaan alkaa marraskuun alkupuolella ja ahtaajien ohjelmaan joulukuun alkupuolella.

Lisätietoja antaa Steveco Oy:n henkilöstöjohtaja Jyri Lippo p. 044 232 3220, jyri.lippo@steveco.fi