Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Haemme EHSQ Manageria vakituiseen työsuhteeseen

Steveco Oy hakee EHSQ Manageria vastaamaan konsernin ympäristö-, työterveys ja turvallisuus- sekä laatustandardien noudattamisesta ja varmistamisesta. Tehtävä on konsernissa uusi.

Keskeiset vastuualueet

EHSQ Managerina varmistat, että organisaatio noudattaa kansallisia EHSQ-määräyksiä ja pysyy ajan tasalla lakien muutoksista.

Kehität, toteutat ja hallinnoit EHSQ-järjestelmiä ja -käytäntöjä sekä suoritat riskinarviointeja organisaatiossa.

Suunnittelet ja järjestät EHSQ-koulutuksia henkilöstölle, edistäen turvallisuus- ja laatukulttuuria.

Olet mukana tutkimassa onnettomuuksia ja läheltä piti -tilanteita, kehität korjaavia toimenpiteitä yhteistyössä linjaorganisaation kanssa. Valvot laadunvarmistusprosesseja ja toteutat parannusaloitteita.

Hallinnoit ympäristön suojelua ja kestävän kehityksen tavoitteita. Toteutat työturvallisuusohjelmia ja varmistaa suojavarusteiden asianmukaisen käytön.

Ylläpidät EHSQ-dokumentaatiota ja laadit raportteja, suoritat sekä sisäisiä että ulkoisia auditointeja.

Tulet operoimaan konsernin eri yksiköissä eteläisessä Suomessa, joten ajokortti on välttämätön työn hoitamisessa.

Pätevyydet

Odotamme sinulta insinöörin tai maisteritason tutkintoa ympäristötieteistä, työterveydestä ja -turvallisuudesta, laadunhallinnasta tai vastaavalta alalta. Suoritetut laatujärjestelmäsertifikaatit ovat eduksi.

Sinulla on useamman vuoden kokemus EHSQ-tehtävistä. Toimialakokemus (esim. logistiikka, valmistus, rakentaminen, terveydenhuolto) selkeästi edesauttavat valinnassa.

Sinulla on EHSQ-hallintaohjelmistojen ja tietojen analysointi- ja raportointityökalujen tuntemus.

EHSQ Managerina työskentelet osana HR-organisaatiota ja raportoit konsernin henkilöstöjohtajalle. Työsi sisältää tiivistä yhteistyötä tuotantoyksiköiden ja erityisesti terminaalipäälliköiden kanssa. Koska EHSQ Managerin tehtävä on konsernissa uusi, niin ei tällä hetkellä ole suoria alaisia, mutta roolissa on mahdollisuus kehittää tulevaisuuden organisaatiota.

Täytä hakemuksesi ja CV:si Steveco Oy:n rekrytointijärjestelmässä 16.6.2024 mennessä.

Lisätietoja antaa henkilöstöjohtaja Jyri Lippo. Yhteydenotot mieluiten sähköpostilla: [email protected]