Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Terminaalimme toimivat normaalisti

Terminaalimme Kotkassa ja Helsingissä toimivat täysin normaalisti. Samoin Steveco Logisticsin sekä tytäryhtiömme Saimaa Terminalsin yksiköissä työt jatkuvat normaalisti.

Steveco on päivittänyt sisäisiä ohjeita noudattaen viranomaisohjeita. Stevecolaiset ovat ottaneet uudet käytännöt ja ohjeistukset omikseen ja tilanne on edelleen vakaa terminaaleissamme. Lue korona-arjestamme.

Seuraamme jatkuvasti koronavirustilanteen etenemistä ja päivitämme varautumissuunnitelmaamme sen mukaisesti. Tiedotamme asiakkaitamme heitä koskevista muutoksista.

Vältämme lähikontakteja tuotantoyksiköissämme ja olemme hajauttaneet toimintaamme eri toimipisteissä säilyttääksemme henkilöstömme turvalliset työskentelyolosuhteet sekä taataksemme asiakkaillemme normaalin palvelutason.

Ylläpidämme hyvää käsihygieniaa ja olemme hankkineet monipuolisia desinfiointiaineita työkoneisiin ja tiloihin, joissa ei ole tavanomaista käsienpesumahdolisuutta. Kaikille satamatyössä oleville työntekijöille on hankittu oma taskussa kulkeva ja täytettävä Vauhti-käsidesipullo. Olemme tehostaneet siivousta kaikissa toimipisteissämme.

Suosimme etäyhteyksien käyttöä sekä sisäisissä että ulkoisissa palavereissa. Toistaiseksi emme ota vastaan vieraita tiloissamme.