Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Donna on tammikuun stevecolainen lemmikki

Vuoden 2018 seinäkalenterimme kuvitettiin valokuvilla stevecolaisten lemmikeistä. Eläimillä on paljon positiivisia vaikutuksia ihmisen hyvinvointiin ja toivoimme kalenterikuvien välittävän sitä. Tuskin koskaan olemme onnistuneet missään tekemisessämme yhtä hyvin: myönteisen palautteen vyöry yllätti kaikki. Sen rohkaisemana mietimme tarkkaan seuraavan kalenterin teemaa. Valinta oli lopulta helppo: yleisön pyynnöstä stevecolaisten lemmikit ja eläinystävät löytyvät myös vuoden 2019 kalenteristamme.

Esittelemme kuukausittain kalenteriin kuvansa saaneen stevecolaisen lemmikin. Ensimmäisenä vuorossa on tammikuun stevecolainen lemmikki Donna.

Donnan kuva on otettu Kolilla Ukko-Kolin päällä helmikuussa 2016 eli on jo muutaman vuoden takaa. Donnan kennelnimi on Yelmerin Sweet Indeed.

Donna on ansiokkaasti läpäissyt noutajien taipumuskokeen sekä saavuttanut näyttelyssä useampia laatuarvosteluja ERI eli erinomainen sekä ollut myös ROP VET eli rotunsa paras veteraani. Hienoin saavutus lienee kuitenkin jälkivalion arvo eli nimen eteen voi laittaa tittelin FI JVA, Suomen jälkivalio.

Nyt Donna on jo 12-vuotias eli veteraani-ikäinen, mutta erittäin hyväkuntoinen ja vetreä vanhus. MEJÄ-kokeissa ei viime kesänä käyty, mutta pitkiä lenkkiä tehdään edelleen ja kesäaikana uidaan paljon. Lisäksi tehdään kaikenlaista pieniä TOKO-juttuja eli tottelevaisuusharjoituksia silloin tällöin. Mainittakoon myös, että Donnalla on yksi pentue, josta syntyi viisi labradoria.


Fanni (Siikakosken Barbaresco Indeed) on Donnan lapsenlapsi, jos näin voi koirista sanoa. Isommat meriitit odottavat vielä tulemistaan, mutta intoa on kyllä sitäkin enemmän. Muutamassa MEJÄ-kokeessa Fanni on jo käynyt ja saanut hyväksytyn tuloksen, mutta nuoren koiran tapaan vauhtia on vielä vähän liikaa jäljestykseen.

Fannin kuva komeili kalenterin postituslaatikon kannessa.

Donnan kuvasi Sanna Mattila. Sanna työskentelee Steveco Logisticsin tuontihuolinnassa Kotkassa.

Fannin kuvasi Tapio Mattila. Tapsa on Stevecon myynnistä ja markkinoinnista sekä konttioperoinnista (Kotkan Mussalo ja Helsingin Vuosaari) vastaava johtaja.

Kyllä, Donna ja Fanni asuvat samassa osoitteessa. Sanna on kirjoittanut molempien koirien esittelytekstit.

Tietoa kirjoittajasta

Elina Harjama

Elina Harjama on Steveco Oy:n tiedottaja.