Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Zorro on elokuun stevecolainen lemmikki

Stevecon tämän vuoden seinäkalenteria komistavat stevecolaisten lemmikit. Elokuussa vuorossa on labradorinnoutaja Zorro. Annetaanpa kaverin kertoa vähän itsestään.

Hei kaikki, minä olen Zorro. Olen tyypillinen rotuni edustaja; minulla on koko ajan nälkä ja olen aina hyvällä tuulella sekä valmis lenkkeilemään. Ensi kuussa tulee vuosia täyteen yhdeksän. Käytöksestäni sitä ei vielä huomaa, mutta hiukan on parrassa jo harmaata.

Olen ihan tavallinen kotikoira, ei minua ole näyttelyissä käytetty, vaikka ovat kylillä välillä komeaksikin kehunneet. Ei minulla myöskään ole meriittejä missään TOKO-jutuissa, mutta kyllä minä useimmiten tottelen, jos satun kuuntelemaan mitä käsketään ja ainakin jos saan palkinnon eli jotain syötävää.

Yleensä koirat haukkuvat, kun joku vieras tulee taloon tai ovikello soi. Minä en tutuille enkä vieraillekaan hauku, aina on kiva kun joku tulee kylään. Paljastan kuitenkin, että minäpä haukun, kun olen itse lähdössä ovesta ulos ja lenkille, koska olen vaan niin innoissani.

Mukavaa loppukesää kaikille, lenkkipoluilla nähdään !

P.S. Ainiin, pääsin tähän kalenterikuvaan, koska omistajani Tarja Saukko on siellä teillä töissä laskutuspäällikkönä ja räpsii jatkuvasti kuvia minusta milloin mistäkin suunnasta.

Tietoa kirjoittajasta

Elina Harjama

Elina Harjama on Steveco Oy:n tiedottaja.