Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Maalainen muutti kaupunkiin

Moi!

Olen Alma, 8-vuotias labradorinnoutaja, narttu. Mun elämä muuttui viikonloppuna, kun me muutettiin maalta kaupunkiin. Asuttiin rauhallisella omakotialueella Pyhtään Huutjärvellä. Olen asunut siellä koko ikäni, mulla on siellä paljon kavereita ja tuttuja. Nyt asutaan Kotkansaarella kaupungissa. Onhan tämä vähän outoa, kun on asfalttia joka paikassa. Onneksi tossa lähellä on puisto, johon pääsen tekemään tarpeitani. Maalla se oli paljon helpompaa, myös isännän mielestä, kun siellä ei tarvinnut kerätä tarpeitani muovipussiin.

Täällä pitää olla koko ajan tarkkana, kun rappukäytävästä kuuluu ääniä. Yksi mielenkiintoinen laite on tullut vastaan: se on hissi. Olen pari kertaa päässyt kyytiin, eikä muuten pelottanut yhtään. Yleensä kävelemme portaat mennen tullen.

Sunnuntaiaamuna kierrettiin Katariina. Se on oikein mukava kaupunkipuisto meren äärellä. Siellä tuli paljon nelijalkaisia kavereita vastaan. Siitä tulee mun vakio ulkoilupaikka, jos saan itse päättää. Kyllä narun päässäkin taidettiin olla samaa mieltä, että hieno ulkoilureitti.

Kyllä tämän kaupunkielämän kestää, kun tietää, että on kesä tulossa ja pääsee mökille. Se on mun paratiisi. Siellä saa kulkea vapaana omalla tontilla kaiket päivät. Oikein helteisellä säällä pääsen järveen jäähdyttelemään.

Hyvää kevättä ja kesän odotusta!

Terveisin Alma
P.s. Tähän tarvittiin kuva ja päätin laittaa taitelijan näkemyksen minusta nuorempana.

Alman puolesta kirjoitti Vesa-Heikki Renlund

Tietoa kirjoittajasta

Vesa-Heikki Renlund

Vesa-Heikki Renlund on Stevecon myyntijohtaja