Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Kesäkuun stevecolainen lemmikki on Diana

Vuoden 2018 seinäkalenterimme kuvitettiin valokuvilla stevecolaisten lemmikeistä. Mietimme pitkään seuraavan vuoden kalenterin teemaa, mutta yleisön pyynnöstä stevecolaisten lemmikit ja eläinystävät löytyvät myös vuoden 2019 kalenteristamme.

Esittelemme kuukausittain kalenteriin kuvansa saaneen stevecolaisen lemmikin. Kesäkuun stevecolainen lemmikki on


Diana.

Diana-paran kohtalo on surullinen.

- Lemmikinomistajan arki on joskus surullista. Abessiinialainen brindle ja Nonself Cream Califormia Chocolate -rotujen söpö risteytys Diana menehtyi äkillisesti vatsan alueen kasvaimien takia. Marsuille tyypillisesti typykkä peitteli oireita, Mia Brunila kertoo.

- Toiseksi viimeisenä elinpäivänä marsu juoksenteli vielä iloistesti pitkin taloa, parkkeerasi tapojensa mukaisesti jääkaapin eteen vihjaten, että pieni herkkupala olisi paikallaan. Viimeisenä aamunaan Diana kyyhötti apaattisena turkki pörrössä kopin nurkassa eikä suostunut syömään. Siinä vaiheessa tuli kiire eläinlääkärille, mutta klinikalla ei enää pystytty pikku possukkaa pelastamaan. Lääkärin aiemmin karvanlähdön takia antama diagnoosi ja hoito oli väärä.

- Marsut ovat näennäisesti helppohoitoisia lemmikkejä, mutta hoitoon erikoistuneita lääkäreitä on kuitenkin vaikea löytää.

Kämppäkaveria jäi kaipaamaan ihmisperheen lisäksi myös Coco-marsu, joka kalenterikuvassa keskittyi lähinnä herkuttelemaan voikukilla. Miss you sis…

Mia Brunila on myyntijohtaja ja vastaa ensisijaisesti Steveco Logistics -tuoteperheen myynnistä ja myynnin kehittämisestä. Mian työpöytä on Stevecon pääkonttorissa Kotkassa.

Tietoa kirjoittajasta

Elina Harjama

Elina Harjama on Steveco Oy:n tiedottaja.