Ajankohtaista

Lue uutiset ja blogiartikkelit

 

Mallorcalta Mussaloon

Suunniteltu talviloma Mallorcan golfkentillä vaihtui coronagolfiin kotikentällä.

Koko golfharrastus tuntui olevan vaarassa poikkeustilarajoituksineen kenttien avauduttua maalis-huhtikuussa. Kotikentällänikin kausi aloitettiin moninaisin kysymyksin: saavatko 70-vuotiaat golfata, saako/uskaltaako pelata ihmisten kanssa, joita on pyrkinyt välttämään, saavatko toimisto, proshop ja kahvila olla auki laisinkaan. Puhumattakaan, kun kaikki kauden kisat ja tapahtumat on peruttu.

Aluksi ilmoittauduttiin vain sähköisesti, toimisto oli kiinni, peli oli mahdollista vain kahden hengen ryhmissä, reiät oli maalattu greenille ja kentän yhteiskärrien käyttö kielletty. Nyt on jo lupa pelata neljän hengen sekaryhmissä oman harkinnan mukaan ja griinit ovat avattu ihan normaalirei’in. Ja vaikka haravat puuttuvat edelleen bunkkereista ja lähdöt ovat 10 minuutin välein, kahvilasta saa take away -eväät mukaan ja toimisto ja proshop ovat auki. Golfkenttä avautuu pikkuhiljaa taas golftapahtumille ja green card -kursseille. Tuntuu jo lähes normaalilta.

Lähigolfkenttäni Kotkan Mussalossa on ollut auki 7.4.2020 lukien, mutta melko koleissa keleissä on tämä kausi aloitettu. Lomani pari ensimmäistä kierrosta pelasinkin täysi talvivarustus päällä sadetta, tuulta ja raekuuroja uhmaten haikea ajatus mielessäni Mallorcan auringosta. Kenttä on kuitenkin hyvässä kunnossa, layoutia on laitettu hieman uusiksi ja muutenkin griinejä ja väyliä hiotaan tiptopkuntoon juhannuksen jälkeisellä viikolla pelattavia nuorten (18-21 v) lyöntipelin Suomen mestaruuskilpailuja silmälläpitäen.

Ja vaikka asiakastapahtumamme SteveGolf on tältä kesältä peruttu ´massatapahtumana´, toiveikkaana kuitenkin ylläpidän pelikuntoani, jos vielä jonain päivänä saadaan sekin tapahtuma taas järjestettyä. Ja golffaavat asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat aina ottaa yhteyttä, jos kierros Kotkan kentällä voisi kiinnostaa pienemmissä ryhmissä. Suosittelen kaikkia golffareita joka tapauksessa vierailemaan Kymen Golfin Kotka Mussalon kentällä tänä kesänä!

Aurinkoista ja bogitonta kesää kaikille!

Päivi

Tietoa kirjoittajasta

Päivi Nygren-Laitinen

Päivi Nygren-Laitinen on Stevecon myyntipäällikkö