Sähköiset palvelut

Steveco kehittää jatkuvasti uusia sähköisiä palvelumuotoja entistä jouhevamman kanssakäymisen mahdollistamiseksi. Oheiset palvelut ovat jo käytössä, tutustu palvelukuvauksiin tai siirry itse palveluun.

truck check In, truck check Net ja eWaybill -konseptin kuvaus (suomi, englanti)

truck check In -käyttöohjeet (suomi, englanti, venäjä, viro)

 

Aviso

Aviso on huolitsijoille suunnattu web-palvelu, josta saa tietoa tuonti- ja vientiyksiköiden (kontit, semitrailerit) satamakäsittelyn tilasta. Käyttämällä Avisoa huolitsija saa tietoja huolinnassaan olevien yksiköiden liikkeistä suoraan omalle selaimelleen reaaliajassa. Aviso tarjoaa mahdollisuuden ajan säästöön vältyttäessä turhilta puhelinsoitoilta ja sähköposteilta yksiköiden käsittelyn tilaa seurattaessa.

Aviso-ilmoittautumislomake
Aviso-esite

 

 truck check Net

truck check Net on palvelu konttiterminaalissa asioiville kuljetusliikkeille.

truck check Net palvelua käyttämällä voidaan korvata asiointi Mussalon Merituulen tai Vuosaaren Gatehousen palvelutiskillä asioinnilla webissä. Palvelun avulla kuljetusjärjestelijä tai rekkakuski voi kertoa rekan tietyllä käyntikerralla konttiterminaaliin/konttiterminaalista saapuvat/haettavat kontit ja suorittaa niille ns. A-Checkin, joka tekee autolle asianmukaiset kulkuluvat satama- ja terminaalialueelle.

Palvelukuvaus

truck check Net ilmoittautumislomake


 eWaybill

eWaybill on palvelu huolinta- ja kuljetusliikkeille.

Palvelussa voidaan syöttää etukäteen konttiterminaaliin saapuvien täysien konttien lastitiedot.

eWaybill palvelun käyttäminen mahdollistaa kuljetusliikkeille truck check Net palvelun käyttämisen myös täysien konttien osalta noutopaikoista, jotka eivät toimita sähköisessä muodossa olevaa EDI-rahtikirjaa. Tällöin täysiä kontteja palautettaessa ei tarvitse asioida Mussalon Merituulen tai Vuosaaren Gatehousen palvelutiskillä.

eWaybill käyttöohje (suomi)

Palvelukuvaus

 

 eReporting

eReporting on palvelu konttivarustamoille ja heidän agenteilleen.

Palvelun avulla konttivarustamot voivat seurata omaa depot stock tilannettaan ja saada reaaliaikaista tietoa omien konttien portti-, lastaus- ja purkutapahtumista.

 

Extranet

Extranet on tarkoitettu satama-alueella konttiterminaalien lähistöllä kontteja purkaville (unstuffing) ja/tai täyttäville (stuffing) asiakkaille.

Palvelun kautta voidaan tilata tyhjiä kontteja täytettäväksi tai täysiä tyhjennystä varten etukäteen varastoon. Käyttämällä extranetiä vältytään ylimääräisiltä puhelinsoitoilta ja sähköposteilta, sillä palvelu kuittaa tilaukset automaattisesti asiakkaan antamiin sähköpostiosoitteisiin, kun tilauksiin liittyvät siirrot kuitataan tehdyksi.

The Route Matters.